γιωργος οικονομου

official site

about

about

αντί καλωσορίσματος
Πάνε πολλά χρόνια από τότε που πρωτοασχολήθηκα με τη μουσική. Μεγαλώνοντας διαπίστωσα πως η μουσική είναι «μικρόβιο». Για να σωθείς από αυτό χρειάζεται περισσότερη μουσική!
Η μουσική είναι όπως όταν κάνεις έρωτα. Τη μοιράζεσαι με κάποιον που αγαπάς. Η αρχιτεκτονική μου έμαθε να ζω. Η μουσική είναι ένας λόγος για να ζω.
Σας προσκαλώ λοιπόν να τη μοιραστούμε.

αντί βιογραφικού
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός και αριστούχος απόφοιτος του Α.Π.Θ. Σπούδασε μουσική στο Νέο Ωδείο Θεσσαλονίκης (1984-1992). Υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός στον Rock Radio 104.7 με καθημερινή δίωρη εκπομπή (2012-2014). Έχει γράψει τη μουσική για το ντοκιμαντέρ «Αφανείς Ήρωες» (14ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης). Το 2017 ξεκινάει η συνεργασία με τον Εκδοτικό Οίκο «ΚΕΔΡΟΣ». Το 2018 με αφορμή την κυκλοφορία του τέταρτου δίσκου συνεργάζεται με τον Μίλτο Καρατζά και την Final Touch. Επίσης κυκλοφορεί το πρώτο του αστυνομικό μυθιστόρημα «Χωρίς Πάγο». Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την Τέχνη της Φωτογραφίας.

Δισκογραφία
1. Φιγούρα στο δρόμο (2010)
2. Μες στη σιωπή μου (2012)
3. Είμαι η σκιά μου (2014)
4. Παράλληλο Σύμπαν (2018)

Θεατρικές – Μουσικές Παραστάσεις
1. Ο χρόνος τελειώνει (2013)
2. Σειρήνες (2015)

Συγγραφή
1. Χωρίς Πάγο (Αστυνομικό Μυθιστόρημα, Εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ, 2018)