γιωργος οικονομου

official site

sirens

vegas8Η παράσταση «Σειρήνες» είναι ένας «μουσικός μονόλογος» βασισμένος στην τριλογία των τραγουδιών του τραγουδοποιού Γιώργου Οικονόμου (Σειρήνες, Χάος, Θυσία), ο οποίος υπογράφει και το κείμενο. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Τριαντάφυλλος Δελής και τα σκηνικά – κοστούμια η Ανδριάνα Λίμπα. Το artwork της αφίσας είναι έργο της Νατάσσας Καρανδεινού. Ερμηνεία: Γιάννης Τσότσος. Συμμετέχουν: Γιώργος Οικονόμου (ακ. κιθάρα, φωνή), Θοδωρής Παπαδημητρίου (τσέλο) και Κώστας Ευαγγέλου (ηλ. κιθάρα).
Στόχος της παράστασης είναι να θέσει ερωτήματα και να εστιάσει σε προβληματισμούς που αφορούν στην εξουσία, στη βία και στην καταστολή και πως αυτές αλληλοεπιδρούν στην καθημερινότητα και στον ψυχισμό των ανθρώπων.
Ο ήρωας της παράστασης βρίσκεται σε διαρκή προβληματισμό για τον κόσμο γύρω του και αναζητεί λύση για να τον αλλάξει, μέσα από μία ρεαλιστική αλλά ταυτόχρονα και φαντασιακή προσέγγιση του. Άραγε μπορεί να αλλάξει ο κόσμος των ανθρώπων;
Ο μονόλογος πλαισιώνεται από τη ζωντανή εκτέλεση των τραγουδιών και της μουσικής του Γιώργου Οικονόμου. Η παράσταση χρησιμοποιεί δύο μέσα έκφρασης, το τραγούδι και την υποκριτική, συνδυάζοντας δύο μορφές Τέχνης (της μουσικής και του θεάτρου), οι οποίες παρουσιάζονται ως ενιαία μορφή θεατρικού έργου.
Η παράσταση αποτελεί το δεύτερο εγχείρημα του τραγουδοποιού, μετά την επιτυχημένη παρουσίαση της παράστασης «Ο χρόνος τελειώνει» (Φεβρουάριος 2013).

Like Official Page

Μπορείτε, αν επιθυμείτε, να υποστηρίξετε την παραγωγή μέσω του PayPal.