γιωργος οικονομου

official site

γιωργος οικονομου | ειμαι η σκια μου | νεα κυκλοφορια

Ο Γιώργος Οικονόμου επιστρέφει δισκογραφικά με 13 νέα τραγούδια που πλαισιώνουν τον τρίτο προσωπικό του δίσκο με τίτλο «Είμαι η σκιά μου». Ο δίσκος κυκλοφορεί σε επιλεγμένα δισκοπωλεία της χώρας, ως digital download στο CDBaby (itunes, amazon, etc), είναι διαθέσιμος στο Spotify, καθώς και για αγορά μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα www.giorgosoikonomou.gr.

Την παραγωγή του δίσκου (και mixing & mastering) υπογράφει ο Nikodemos T., ενώ η ηχογράφηση έγινε στο Sonic Ark studio στη Θεσσαλονίκη από τους Nikodemos T. και Ορέστη Βογιατζή, στο διάστημα Οκτωβρίου 2013 έως Ιανουάριο 2014.

Συμμετέχουν: Αλέξανδρος Αποστολάκης (τύμπανα), Αντρέας Καπετανάκης (μπάσο), Πέτρος Παρασκευάς (κιθάρες), Θοδωρής Παπαδημητρίου (τσέλο) και η Ρούλα Μανισάνου.

Τις φωτογραφίες του artwork υπογράφει ο Πάνος Μισαηλίδης (P2photography) με την υποστήριξη της tkproject.gr. Ενδιαφέρον αποτελεί το γεγονός ότι η παραγωγή του δίσκου πλαισιώθηκε από την επιτυχή ολοκλήρωση του crowdfunding project του τραγουδοποιού στο groopio.gr. Ο δίσκος κυκλοφορεί για ακόμη μία φορά ως ανεξάρτητη παραγωγή από την GO Music Productions.

Ο τραγουδοποιός έκανε το ντεμπούτο του το 2010 με τη «Φιγούρα στο δρόμο», ενώ το Δεκέμβριο του 2011 κυκλοφόρησε το δεύτερό του δίσκο με τίτλο «Μες στη σιωπή μου».

Youtube teaser: http://www.youtube.com/watch?v=fgriyYB9CzI&hd=1